Hobbykert

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

91-100-ig Össz.: 145

  1. 8
  2. 9
  3. 10
  4. 11
  5. 12
  1. GYÜMÖLCSÖSÖK TERMŐHELYE (2014)

    GYÜMÖLCSÖSÖK TERMŐHELYE (2014)

    Gyümölcsösök termőhelyének megválasztása az ültetvény egész élettartamára kiható jó vagy rossz döntés. Könyvünkkel ennek a döntésnek a megalapozottságát...
  2. ÜVEGHÁZ A KERTBEN - KERTÜNK NÖVÉNYEI (2014)

    ÜVEGHÁZ A KERTBEN - KERTÜNK NÖVÉNYEI (2014)

    Saját kertünkből élvezhetjük a primőr zöldségeinket, ha beszerzünk egy praktikus üvegházat, és már január-februárban indítjuk a keltetést. Nyár végén pedig...
  3. KECSKETARTÁS - GONDOZÁS, ÁPOLÁS - SAJTKÉSZÍTÉS - HÚSTERMÉKEK (2014)

    KECSKETARTÁS - GONDOZÁS, ÁPOLÁS - SAJTKÉSZÍTÉS - HÚSTERMÉKEK (2014)

    Részletesen megtudhatunk mindent az egyre kedveltebb kis állatról: a fajta kiválasztása, az állat tartása, húsának és tejének feldolgozása, valamint a sajt készítése.A...
  4. BORKÓSTOLÁS ÉS BORBÍRÁLAT KÉZIKÖNYVE (2014)

    BORKÓSTOLÁS ÉS BORBÍRÁLAT KÉZIKÖNYVE (2014)

    TARTALOMAjánlás 7Előszó 91. Borkóstolás 111.1 Termelői borkóstolás 111.2 Kereskedői borkóstolás 121.3 Fogyasztói...
  5. A FEKETE BODZA TERMESZTÉSE - GAZDAKÖNYVTÁR (2010)

    A FEKETE BODZA TERMESZTÉSE - GAZDAKÖNYVTÁR (2010)

    A fekete bodza természetes elterjedési területén a lombos és ártéri erdők szélén aljnövényként, árokpartok, csatornák kísérőnövényeként fordul elő....
  6. DÍSZFÁK, DÍSZCSERJÉK METSZÉSE - LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE (2011)

    DÍSZFÁK, DÍSZCSERJÉK METSZÉSE - LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE (2011)

    Saját magunk is tökéletesre metszhetjük bokrainkat és fáinkat. Így megtarthatják formájukat, egészségesen növekednek, és hosszan, dúsan fognak virágzani.Ennek...
  7. HÁZI VÁGÁS, BONTÁS, TÖLTELÉKÁRU KÉSZÍTÉS - SERTÉS, MARHA, JUH, HÁZINYÚL (2011)

    HÁZI VÁGÁS, BONTÁS, TÖLTELÉKÁRU KÉSZÍTÉS - SERTÉS, MARHA, JUH, HÁZINYÚL (2011)

    Mikor lehet és szabad vágni, milyen előírások vannak, hogy csináljuk, miket lehet készíteni a húsból? Az állatok kiválasztásától, a húsminőségtől a higiéniai...
  8. HURKA, KOLBÁSZ, SZALÁMI ÉS MÁS FINOMSÁGOK HÁZI KÉSZÍTÉSE

    HURKA, KOLBÁSZ, SZALÁMI ÉS MÁS FINOMSÁGOK HÁZI KÉSZÍTÉSE

    Nyersanyagok, hús, fűszerek. A szükséges felszerelés a házi készítéshez. A bélbe töltés, füstölés. Pástétom és kocsonya. 63 hurka, kolbász, szalámi, pástétom és...
  9. ASZALÁS, SZÁRÍTÁS - GYÜMÖLCSÖK, ZÖLDSÉGEK, FŰSZEREK (2011)

    ASZALÁS, SZÁRÍTÁS - GYÜMÖLCSÖK, ZÖLDSÉGEK, FŰSZEREK (2011)

    Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos ízvilága alakul ki. Az aszalt szilva például nem helyettesíthető sem friss, sem mélyhűtött...
  10. MÉHÉSZEK KÖNYVE - HÁZUNK TÁJÁN (2011)

    MÉHÉSZEK KÖNYVE - HÁZUNK TÁJÁN (2011)

    A szerző 65 éven át folytatott méhészkedése tanulságait foglalja össze könyvében. A hosszú évek alatt megismerte a különböző kaptártípusok előnyeit és hátrányait,...

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

91-100-ig Össz.: 145

  1. 8
  2. 9
  3. 10
  4. 11
  5. 12