HÁZI VÁGÁS, BONTÁS, TÖLTELÉKÁRU KÉSZÍTÉS - SERTÉS, MARHA, JUH, HÁZINYÚL (2011)

HÁZI VÁGÁS, BONTÁS, TÖLTELÉKÁRU KÉSZÍTÉS - SERTÉS, MARHA, JUH, HÁZINYÚL (2011)

Elérhetőség: Nincs készleten

151709
3 500 Ft

Gyors áttekintés

Mikor lehet és szabad vágni, milyen előírások vannak, hogy csináljuk, miket lehet készíteni a húsból? Az állatok kiválasztásától, a húsminőségtől a higiéniai előírásokig terjedően részletesen ismerteti, ami a házi állatvágással összefügg. Ölés, darabolás és a töltelékáru készítése a fő témák lépésről- lépésre leírva.
Mikor lehet és szabad vágni, milyen előírások vannak, hogy csináljuk, miket lehet készíteni a húsból? Az állatok kiválasztásától, a húsminőségtől a higiéniai előírásokig terjedően részletesen ismerteti, ami a házi állatvágással összefügg. Ölés, darabolás és a töltelékáru készítése a fő témák lépésről- lépésre leírva.

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: HÁZI VÁGÁS, BONTÁS, TÖLTELÉKÁRU KÉSZÍTÉS - SERTÉS, MARHA, JUH, HÁZINYÚL (2011)

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.