Receptgyűjtemény, szakácskönyv
-
SÜTEMÉNYEK ÉS DESSZERTEK NAGYKÖNYVE (2014)
6 990 FtEz a szakácskönyv minden desszert-szerető álma! A több mint 350 csábító finomság csakis arra vár, hogy megédesítse mindennapjait! Az ízletes finomságok elkészítését...Nincs készleten
-
GOODFOOD - VILÁGKONYHA III. ÉVF. (2014/12.) + AJÁNDÉK SZILIKON SÜTŐFORMA (2014)
795 Ft"Milliók kedvenc gasztromagazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra: Ízpompás, könnyen...Nincs készleten
-
TV PAPRIKA MAGAZIN - 2014. DECEMBER (2014)
595 FtA megújult Tv Paprika Magazin a könnyen beszerezhető alapanyagokból készülő ételek mellé rengeteg olyan trükköt, praktikus tanácsot is ad, amelyekkel bárki könnyebbé...Nincs készleten
-
80 ÉV, 80 RECEPT, 80 TÖRTÉNET (2014)
3 999 FtBodrogi Gyula mesél. Magáról, a családjáról, egykori kollégákról Gobbi Hildától Sinkovics Imréig, a főiskolai évekről, színpadi bakikról, baráti összejövetelektől...Nincs készleten
-
PALEO KÜLÖNLEGES ÉTELEK (2014)
1 090 FtTapasztalataim szerint az emberek egyre nagyobb figyelmet fordítanak az egészséges táplálkozásra.Persze ez sok tényező függvénye. Edzés, nyugodt életmód, elegendő alvás,...Nincs készleten
-
-
PORCUKOR ÉS HABVERŐ - SÜTEMÉNYEK KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK (2014)
4 900 FtPapp Emese - a nagysikerű A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye című könyv szerzője - megmutatja nekünk mennyire nagyszerű élmény a sütés. A könyvből kiderül mi...Nincs készleten
-
FAKANÁLLAL A BALATONFÜRED-CSOPAKI BORVIDÉKEN - ÉTELEK ÉS TÖRTÉNETEK (2014)
4 900 FtA mai Balaton már nem a lukas lángosokról, felvizezett, édes borokról vagy unalmas, közhely-szerű éttermekről szól. Balatonfüred és Csopak környékét manapság egy...Nincs készleten
-
FAKANÁLLAL AZ EGRI BORVIDÉKEN - ÉTELEK ÉS TÖRTÉNETEK (2014)
4 900 FtEger nevéhez fűződik az ország egyik leghíresebb, történelmi borvidéke mely a 90-es évek elejétől fogva folyamatos fejlődésen megy keresztül. Családi borászatok...Nincs készleten
-
HESTON BLUMENTHAL OTTHON (2014)
8 500 FtTartalom: Heston Blumenthal neve szétválaszthatatlanul összeforrt a molekuláris gasztronómiával. A lenyűgöző és bizarr receptjeiről, különleges eszközöket használó...Nincs készleten