Papp Emese - a nagysikerű A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye című könyv szerzője - megmutatja nekünk mennyire nagyszerű élmény a sütés. A könyvből kiderül mi mindent lehet csokoládéból készíteni, vagy hogyan tölthetünk meg négyféle módon egy piskótát. Bemutatjuk azt is, mit süthetünk ha fél óránk van este vagy miként készítsünk olyan születésnapi tortát amitől mindenkinek leesik az álla. A könyv kezdőknek és haladóknak egyaránt szól, klasszikus süteményektől egészen a merész újításokig. A szerző 15 éve dolgozik cukrászként, a legjobb budapesti éttermekben és szállodákban készített süteményeket. Jelenleg az ettlingeni Michelin-csillagos Hotel Erbprinz szálloda vezető cukrásza. Első könyve, A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye eddig négy kiadást ért meg