A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen ételhez és alkalomhoz. Könyvünk a szakmai zsargont kerülve a 10 borstílusra üde, könnyed fehérek; élénk, aromás fehérek; aromagazdag, testes fehérek; édes fehérborok; pezsgők; rozék; könnyű, friss vörösek; markáns, közepesen testes vörösek; aromagazdag, testes vörösek; erősített csemegeborok összpontosítva kalauzolja végig az olvasót a borok világán, a következő témakörök mentén:A 10 BORSTÍLUSBORVÁSÁRLÁSA BOROK SZERVÍROZÁSA ÉS FOGYASZTÁSABEVEZETÉS A BOROK VILÁGÁBAALAPSZABÁLYOKJól áttekinthető táblázatok és ábrák, átlátható leírások, kiemelt Top 10 és Hogyan
? listák teszik élvezhetővé a könyvet. Több mint 600 bort ajánl, megismertet a borvásárlás technikájával, tanácsot ad gyakran felmerülő kérdésekben, és könnyen érthető válaszokkal szolgál a legkényesebb döntési helyzetekben is.