Gasztronómia

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1-10-ig Össz.: 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. TORTADÍSZÍTŐ KISOKOS (2014)

    TORTADÍSZÍTŐ KISOKOS (2014)

    A könyv hasznos segítséget nyújt a tortadekoráláshoz az alapoktól kezdve a haladó szintig. Összefoglalja a sütéshez szükséges tudnivalókat, majd a tortadíszítésben...
  2. DINING GUIDE TOP 100 - ÉTTEREMKALAUZ 2014 (2014)

    DINING GUIDE TOP 100 - ÉTTEREMKALAUZ 2014 (2014)

    Magyarország legrészletesebb étteremkalauza a TOP100 étterem rangsorával és részletes értékelésével. További 850 étterem adatai mellett a legjobb budapesti street food...
  3. GASZTRO AJÁNDÉKOK, MINDEN ALKALOMRA (2014)

    GASZTRO AJÁNDÉKOK, MINDEN ALKALOMRA (2014)

    Az utóbbi években minket is elért gasztronómiai forradalom méltán legszerethetőbb vívmányai a "homemade", azaz otthon készített ehető-iható meglepetések. Legyen...
  4. FÜSTÖLJÜNK HÁZILAG HÚSOKAT, VADAKAT ÉS SZÁRNYASOKAT (2015)

    FÜSTÖLJÜNK HÁZILAG HÚSOKAT, VADAKAT ÉS SZÁRNYASOKAT (2015)

    A füstölésnek évezredes hagyományai vannak, és maga az eljárás az idők folyamán tulajdonképpen nem változott. A halat, húst vagy sajtot a füstölési folyamat során...
  5. STEAKEK - HÚSIMÁDÓK NAGY KÖNYVE (2015)

    STEAKEK - HÚSIMÁDÓK NAGY KÖNYVE (2015)

    Egy jókora szelet steak minden húsimádó álma! Ez a könyv nemcsak ízletes és ínycsiklandó recepteket kínál a kedves olvasónak, hanem különféle fortélyokat is megtanít,...
  6. EGY ÍNYENC ELMÉLKEDÉSEI - AZ ÍZLELÉS FIZIOLÓGIÁJA (2013)

    EGY ÍNYENC ELMÉLKEDÉSEI - AZ ÍZLELÉS FIZIOLÓGIÁJA (2013)

    Az Egy ínyenc elmélkedései – az ízlelés fiziológiája elbűvölő és derűs klasszikus az „asztal örömeiről”. A leghíresebb és legidőtállóbb könyv, amelyet valaha a...
  7. PÁLINKAFŐZÉS OTTHON - PÁLINKAFŐZŐK ZSEBKÖNYVE (2013)

    PÁLINKAFŐZÉS OTTHON - PÁLINKAFŐZŐK ZSEBKÖNYVE (2013)

    E könyv célja, hogy otthoni, könnyen elsajátíthatópraktikákkal ismertesse meg azolvasókat, akik saját kedvükre és barátaikörömére fognak bele e nemes italok...
  8. HÍRES CUKRÁSZDÁK ÉS KÁVÉHÁZAK - A GASZTRONÓMIA ÉDES ASZTALA (2013)

    HÍRES CUKRÁSZDÁK ÉS KÁVÉHÁZAK - A GASZTRONÓMIA ÉDES ASZTALA (2013)

    Ahol nem a helyszínen készül a sütemény az nem igazi cukrászda – a hivatalos nomenklatúra szerint. Szakmailag sem az. Az egy süteménybolt, de nem cukrászda. Ahogy nem lehet...
  9. PÁLCIKÁVAL BUDAPESTEN - KALAUZ A FŐVÁROSI KIS-KÍNÁHOZ (2014)

    PÁLCIKÁVAL BUDAPESTEN - KALAUZ A FŐVÁROSI KIS-KÍNÁHOZ (2014)

    A könyvvel az olvasó nemcsak pálcikával, hanem nagykanállal kóstolhat bele a kínai kultúrába. Ez nem egy útikönyv a Kínába készülőknek, hanem egy színes kalauz a...

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1-10-ig Össz.: 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5