EGY ÍNYENC ELMÉLKEDÉSEI - AZ ÍZLELÉS FIZIOLÓGIÁJA (2013)

EGY ÍNYENC ELMÉLKEDÉSEI - AZ ÍZLELÉS FIZIOLÓGIÁJA (2013)

Elérhetőség: Nincs készleten

173310
4 450 Ft

Gyors áttekintés

Az Egy ínyenc elmélkedései – az ízlelés fiziológiája elbűvölő és derűs klasszikus az „asztal örömeiről”. A leghíresebb és legidőtállóbb könyv, amelyet valaha a gasztronómiáról írtak. Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755–1826) mesterműve az egyik legfontosabb újkori epikureus alkotás, amely első megjelenése óta számos kiadást ért meg. A gasztronómia olyan különleges írott tárháza, amelyben a szerző tapasztalatait, elmélkedéseit, anekdotákat, recepteket gyűjtött össze. Élvezetes stílusban fejti ki véleményét olyan kulináris témákban, melyek ma is aktuálisak. „Mondd meg, mit eszel, s megmondom, ki vagy.”
Az Egy ínyenc elmélkedései – az ízlelés fiziológiája elbűvölő és derűs klasszikus az „asztal örömeiről”. A leghíresebb és legidőtállóbb könyv, amelyet valaha a gasztronómiáról írtak. Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755–1826) mesterműve az egyik legfontosabb újkori epikureus alkotás, amely első megjelenése óta számos kiadást ért meg. A gasztronómia olyan különleges írott tárháza, amelyben a szerző tapasztalatait, elmélkedéseit, anekdotákat, recepteket gyűjtött össze. Élvezetes stílusban fejti ki véleményét olyan kulináris témákban, melyek ma is aktuálisak. „Mondd meg, mit eszel, s megmondom, ki vagy.”

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: EGY ÍNYENC ELMÉLKEDÉSEI - AZ ÍZLELÉS FIZIOLÓGIÁJA (2013)

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.