TÁLALÁS ÉS DÍSZÍTÉS - A LEGSZEBB ÖTLETEK MINDEN ALKALOMRA (2011)

TÁLALÁS ÉS DÍSZÍTÉS - A LEGSZEBB ÖTLETEK MINDEN ALKALOMRA (2011)

Elérhetőség: Nincs készleten

152230
2 499 Ft

Gyors áttekintés

Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahajó - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben megtalálhatjuk a legkedveltebb alapdíszítéseket és a modern, új ötleteket, amelyeket a következő partin már fel is használhatunk. A részletes leírások lépésről lépésre mutatják meg, hogyan készülnek a díszek. A következő fejezetet a torták és a sütemények díszítésének szenteltük: vajkrém, marcipán, csokoládé stb. Természetesen a gyermekekről sem feledkeztünk meg, hiszen az uborkakígyó, a húsgombócpók és az ijesztő véres virsliujjak a következő gyermekzsúrt felejthetetlen élménnyé varázsolják. A tökéletes vacsora sem maradhat ki a könyvből. Legyen szó ötletes levesbetétekről, dekoratív tükörszószokról, vagy julienn-re vágott zöldségekről, stílusos tányérkompozíciókról, esetleg kreatív desszertről karamellráccsal és csokoládédíszekkel - ebben a könyvben megtaláljuk, hogyan tehetjük látványossá a menüt mindössze néhány ügyes fogással. Így a vendégek kétszer olyan szívesen foglalnak
Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahajó - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben megtalálhatjuk a legkedveltebb alapdíszítéseket és a modern, új ötleteket, amelyeket a következő partin már fel is használhatunk. A részletes leírások lépésről lépésre mutatják meg, hogyan készülnek a díszek. A következő fejezetet a torták és a sütemények díszítésének szenteltük: vajkrém, marcipán, csokoládé stb. Természetesen a gyermekekről sem feledkeztünk meg, hiszen az uborkakígyó, a húsgombócpók és az ijesztő véres virsliujjak a következő gyermekzsúrt felejthetetlen élménnyé varázsolják. A tökéletes vacsora sem maradhat ki a könyvből. Legyen szó ötletes levesbetétekről, dekoratív tükörszószokról, vagy julienn-re vágott zöldségekről, stílusos tányérkompozíciókról, esetleg kreatív desszertről karamellráccsal és csokoládédíszekkel - ebben a könyvben megtaláljuk, hogyan tehetjük látványossá a menüt mindössze néhány ügyes fogással. Így a vendégek kétszer olyan szívesen foglalnak

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: TÁLALÁS ÉS DÍSZÍTÉS - A LEGSZEBB ÖTLETEK MINDEN ALKALOMRA (2011)

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.