Középiskola

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

11-20-ig Össz.: 558

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. ÉTELKÉSZÍTÉSI ISMERETEK + CD ROM

    ÉTELKÉSZÍTÉSI ISMERETEK + CD ROM

    A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket...
  2. ÉLELMISZER ALAPISMERETEK - A VENDÉGLÁTÓ SZAKTERÜLET SZÁMÁRA -

    ÉLELMISZER ALAPISMERETEK - A VENDÉGLÁTÓ SZAKTERÜLET SZÁMÁRA -

    A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után elemzi a mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat. Külön fejezet mutatja be az élelmiszerek és az ételek...
  3. TÁPLÁLKOZÁSTAN

    TÁPLÁLKOZÁSTAN

    A könyv a vendéglátó képzés számára készült, korszerű ismeretanyagával igazi segítség a táplálkozási ismeretek elsajátításához és az étrendek...

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

11-20-ig Össz.: 558

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5