A MUST KÉSZÍTÉSE, TÁPLÁLKOZÁS-ÉLETTANI SZEREPE, RECEPTEK (2014)

A MUST KÉSZÍTÉSE, TÁPLÁLKOZÁS-ÉLETTANI SZEREPE, RECEPTEK (2014)

Elérhetőség: Nincs készleten

190091
2 495 Ft

Gyors áttekintés

A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig. Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal.A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján.A tartalombólSzőlőfajtákFehérborszőlőSiller és rozéKékborszőlőSzüreteljünk!A tartályokrólCefrekészítés - az első lépésKénezzünk?Er
A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig. Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal.A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján.A tartalombólSzőlőfajtákFehérborszőlőSiller és rozéKékborszőlőSzüreteljünk!A tartályokrólCefrekészítés - az első lépésKénezzünk?Er

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: A MUST KÉSZÍTÉSE, TÁPLÁLKOZÁS-ÉLETTANI SZEREPE, RECEPTEK (2014)

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.