ÚJ IDŐK RÉGI RECEPTJEI - HIRESSÉGEK KEDVENCEI

ÚJ IDŐK RÉGI RECEPTJEI - HIRESSÉGEK KEDVENCEI

Elérhetőség: Nincs készleten

107216
2 690 Ft

Gyors áttekintés

A már klasszikusnak számító szakácskönyvírók – F. Nagy Angéla, Frank Júlia, Lajos Mari és Horváth Ilona – receptjein nemzedékek nőttek fel, de nyilvánvaló, hogy ők is a szülők, nagyszülők étkezési kultúrájára alapozták tudományukat.Szakácskönyvünk éppen azt kívánja bemutatni, hogy a főzésben, konyhaművészetben mindenki egyenlővé válik. A kötet magvát a Herczeg Ferenc által jegyzett Új idők című újság gasztronómiai rovatának receptgyűjteményére alapoztuk, de a hétköznapi háziasszonyokon kívül régi és mai ismert emberek kedvenc családi ételeit is megismerhetjük.Néhányan az ismertebb személyek közül:Lucullus, XIV. Lajos, Kossuth Lajos, Krúdy Gyula, Faludy György, Bächer Iván, Bodrogi Gyula,,Garas Dezső, Gálvölgyi János, Göncz Árpád, Koós János, Megyesi Gusztáv, Novák Ferenc (Tata), Sándor Pál, Szőke András, Váncsa István, stb.
A már klasszikusnak számító szakácskönyvírók – F. Nagy Angéla, Frank Júlia, Lajos Mari és Horváth Ilona – receptjein nemzedékek nőttek fel, de nyilvánvaló, hogy ők is a szülők, nagyszülők étkezési kultúrájára alapozták tudományukat.Szakácskönyvünk éppen azt kívánja bemutatni, hogy a főzésben, konyhaművészetben mindenki egyenlővé válik. A kötet magvát a Herczeg Ferenc által jegyzett Új idők című újság gasztronómiai rovatának receptgyűjteményére alapoztuk, de a hétköznapi háziasszonyokon kívül régi és mai ismert emberek kedvenc családi ételeit is megismerhetjük.Néhányan az ismertebb személyek közül:Lucullus, XIV. Lajos, Kossuth Lajos, Krúdy Gyula, Faludy György, Bächer Iván, Bodrogi Gyula,,Garas Dezső, Gálvölgyi János, Göncz Árpád, Koós János, Megyesi Gusztáv, Novák Ferenc (Tata), Sándor Pál, Szőke András, Váncsa István, stb.

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: ÚJ IDŐK RÉGI RECEPTJEI - HIRESSÉGEK KEDVENCEI

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.