Nincs nő, aki ne vágyna arra, hogy egy kicsit bűbájoskodjon az étellel:gyógyítson, erőt adjon, felrázzon vagy éppen elcsitítson. Az Örömfőzésszerzője egy közismert városi jógi, aki szerint a főzés, a tálalás, a családtáplálása tökéletes és praktikus eszköz a belső harmónia megéléséhez nem beszélve arról, hogy finomakat enni jó dolog. Ez a könyv nem egyújabb ezoterikus útmutató, vagy egy buddhista iskola kézikönyve; sokkalinkább személyes hangvételű, érdekes és pikáns szakácskönyv, jó ételek-kel, gyógyfüvekkel, színekkel, ízekkel, energiákkal, meglepő ötletekkel ésegyszerű meditációs gyakorlatokkal.A könyv a legfontosabb emberi érzések és vágyak szerint oszlik fejeze-tekre: Öröm, Nyugalom, Nőiesség, Férfiasság, Csábítás, Életerő, Gyógyulás, Megtisztulás. A tematikus fejezetek receptjei, gyógyfű-kalauzai éslelki gyakorlatai arra vezetik rá az olvasót, hogyan élheti meg és adhatjaát ezeket az érzéseket a főzés, az ételkészítés révén. A könyv stílusa töké-letesen adja vissza azt a hang