HALAK SZAKÁCSKÖNYVE

HALAK SZAKÁCSKÖNYVE

Elérhetőség: Nincs készleten

59548
7 999 Ft

Gyors áttekintés

A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok találhatók benne. Kutatók több száz kísérlettel bizonyították, hogy a halfogyasztás csökkenti a koleszterinszintet, s a hal húsában lévő zsiradék az emberi szervezetre kedvező hatású.Az Arany Halak nagy szakácskönyve mintegy hetvenféle halból, tengeri gyümölcsből, algából készíthető étel receptjének leírását tartalmazza. Külön fejezetben mutatjuk be továbbá a halakhoz illő mártások elkészítését.Újdonságnak számít e könyvünk abból a szempontból is, hogy a vizekben fellelhető összes élelmiszerrel, így a növényi eredetű algákkal is megismerteti az Olvasókat.
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok találhatók benne. Kutatók több száz kísérlettel bizonyították, hogy a halfogyasztás csökkenti a koleszterinszintet, s a hal húsában lévő zsiradék az emberi szervezetre kedvező hatású.Az Arany Halak nagy szakácskönyve mintegy hetvenféle halból, tengeri gyümölcsből, algából készíthető étel receptjének leírását tartalmazza. Külön fejezetben mutatjuk be továbbá a halakhoz illő mártások elkészítését.Újdonságnak számít e könyvünk abból a szempontból is, hogy a vizekben fellelhető összes élelmiszerrel, így a növényi eredetű algákkal is megismerteti az Olvasókat.

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: HALAK SZAKÁCSKÖNYVE

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.