Receptgyűjtemény, szakácskönyv

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

381-390-ig Össz.: 701

  1. SPANYOL KULINÁRIA

    SPANYOL KULINÁRIA

    Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a...
  2. FRANCIA KULINÁRIA

    FRANCIA KULINÁRIA

    Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő Franciaország annyira gazdag finom, laktató, folyékony és szilárd,...
  3. BUDAPEST - CITY OF FLAVOURS - ANGOL (2010)

    BUDAPEST - CITY OF FLAVOURS - ANGOL (2010)

    A magyar kultúra egyik komoly szegmense a konyhaművészet, ami Európa-szerte híressé vált. A könyv nem egyszerűen csak szakácskönyv, a kiváló recepteken túl az angolul...
  4. BEFŐZÉS (2010)

    BEFŐZÉS (2010)

    A tartalomból: Zöldségek, gyümölcsök ábécésorrendben * Alma * Birsalma és birskörte * Bodza, bodzavirág * Cékla * Citrom * Cukkini * Cseresznye * Csipkebogyó * Dióbél,...
  5. KILÓFALÓ FINOMSÁGOK (2010)

    KILÓFALÓ FINOMSÁGOK (2010)

    Kilófaló sütemények után finomságok? Bizony! Sütemények és édességek mellett egyre több étel, leves és vacsorának való receptjét is tartalmazza a Kilófaló sorozat...
  6. ÉLETADÓ ÉTELEINK (2010)

    ÉLETADÓ ÉTELEINK (2010)

    „Fogyasszon ételeket. Ne túl sokat. Főleg növényeket.”– foglalja össze Michael Pollan ahelyes táplálkozás legfontosabb szabályait.Ám arra is felhívja a figyelmünket,...

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

381-390-ig Össz.: 701