HÚSFÉLÉK PÁCOLÁSA ÉS FÜSTÖLÉSE OTTHON (2012)

Elérhetőség: Nincs készleten

165856
2 800 Ft

Gyors áttekintés

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelőrecepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelőrecepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: HÚSFÉLÉK PÁCOLÁSA ÉS FÜSTÖLÉSE OTTHON (2012)

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.