Gasztronómia

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

21-30-ig Össz.: 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. FŐZZÉL FIAM TUNGIT! - TÖRTÉNETEK ÉS SVÁB ÉTELEK A RÉGI SOROKSÁRRÓL (2013)

    FŐZZÉL FIAM TUNGIT! - TÖRTÉNETEK ÉS SVÁB ÉTELEK A RÉGI SOROKSÁRRÓL (2013)

    Péhl Gabriella Főzzél fiam tungit! c. könyve. A Történetek és sváb ételek a régi Soroksárról alcímben a “régi” Soroksár, a két háború közötti, és az 1945...
  2. A DIÓ - HÁZI PRAKTIKÁK - A NÖVÉNY ÉS RECEPTEK (2011)

    A DIÓ - HÁZI PRAKTIKÁK - A NÖVÉNY ÉS RECEPTEK (2011)

    A tartalomból: A dió leírása * A dió morfológiája * A dió termesztése * A dió rokonai - a diófélék családja * A dió betakarítása * A dió beltartalmi anyagai * Zöld...
  3. BOROK A KONYHÁBAN (2010)

    BOROK A KONYHÁBAN (2010)

    Egy izgalmas kísérlet igazán színvonalas beteljesülését tarthatja kezében a kedves olvasó. Egy hiánypótló mű, amely úgy tesz tanúbizonyságot elhivatottságról és...
  4. HÁZI SAJTKÉSZÍTÉS - KECSKE-, JUH-, TEHÉNTEJBŐL (2011)

    HÁZI SAJTKÉSZÍTÉS - KECSKE-, JUH-, TEHÉNTEJBŐL (2011)

    Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös mennyiségű friss tejet valamilyen módon feldolgozza, hosszabb tárolásra alkalmassá...
  5. FÜSTÖLÉS - HÚS, KOLBÁSZFÉLESÉGEK, HAL (2011)

    FÜSTÖLÉS - HÚS, KOLBÁSZFÉLESÉGEK, HAL (2011)

    A füstölés hagyományokban gazdag eljárás, mely elsősorban arra szolgál, hogy a húst és a halat tartósítsuk, ezen felül különleges ízt kölcsönöz a füstölendő...
  6. MOLEKULÁRIS GASZTRONÓMIA A-TÓL Z-IG (2011)

    MOLEKULÁRIS GASZTRONÓMIA A-TÓL Z-IG (2011)

    Aki tudja, kicsoda Hervé This, annak felesleges elmondanunk, hogy a molekuláris gasztronómia atyjáról, a Francia Akadémia megbecsült tudósáról és - ami talán a legfontosabb...
  7. ALEXANDRA ÉTTEREMKALAUZ 2011 (2011)

    ALEXANDRA ÉTTEREMKALAUZ 2011 (2011)

    Az "Alexandra étteremkalauz" immár negyedik alkalommal jelenik meg és veszi górcső alá a hazai gasztronómia kínálatát. Az éttermekkel kapcsolatos legfontosabb...
  8. WHISKY VILÁGATLASZ (2011)

    WHISKY VILÁGATLASZ (2011)

    A "Whisky világatlasz" a műértőnek és a műkedvelőnek is mindent elmond arról, amit a whisky világáról tudni érdemes. A könyv káprázatos képei mély és...
  9. A FELSZOLGÁLÁS ALAPJAI (2011)

    A FELSZOLGÁLÁS ALAPJAI (2011)

    Ez a praktikus kézikönyv hasznos útmutató étteremvezetőknek, kezdő és gyakorló pincéreknek, rendezvényszervezőknek, és mindenkinek, aki szeretné, ha vacsoravendégei...
  10. ÉLETRE SZÓLÓ KALANDOK - 500 ÍNYENC UTAZÁS A VILÁG KÖRÜL (2011)

    ÉLETRE SZÓLÓ KALANDOK - 500 ÍNYENC UTAZÁS A VILÁG KÖRÜL (2011)

    Az "Életre szóló kalandok - 500 ínyenc utazás a világ körül" című kötetet azoknak ajánljuk, akik egy-egy távoli országról álmodozva az ötcsillagos éttermek...

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

21-30-ig Össz.: 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5