Egy könyv, ami új stílust teremt. A több, mint száz receptet közreadó, ínycsiklandó fotókkal fűszerezett kötet nemcsak ízekben gazdag élményekkel ajándékoz meg bennünket, de az összekötő ,,kulináris karcolatok" a lelkünket is felüdíti, és rádöbbenhetünk arra, hogy egy ételben az ízeken és illatokon túl benne van egy-egy nemzet története, kultúrája is. ,,Marton Levente szavai ízeket idéznek, a receptek, ételek pedig mesélnek, beszélnek hozzánk időről, együttlétről, hagyományokról
Kell több a teljességhez?"Molnár Gabriella, a Nők Lapja főszerkesztője,,Magyar Elek nagyszerű volt, Bächer, Váncsa pompás, de meggyőződésem ezek az írások méltó versenytársai a nagy elődökéinek. Biztosan a könyv is ilyen szórakoztató lesz, amikor összeáll mert, hogy lesz, abban nem kételkedem. Meg is venném már
"Ráday Mihály, városvédő, televíziós szerkesztő (Unokáink sem fogják látni)