Főztek már herőcét, böllérjózanítót, cicvarát és a többieket? Ha nem, éppen itt az ideje! Négyszáz hazai konyha titkát fedi fel az Izőrzők szakácskönyvsorozat. Magyarország legszebb tájainak legjobb ízeit varázsolhatják az asztalra az ország legügyesebb háziasszonyainak és házigazdáinak segítségével. Halak, vadak, káposztás és boros ételek, sült és kelt tészták kavalkádja elevenedhet meg a receptek nyomán az Önök otthonában. Vendégváró falatok, egyszerű, gyorsan elkészíthető, ízletes ételek, helyi különlegességek, hasznos tanácsok egyaránt helyet kapnak a kötetekben.A díszdobozban található kötetek:1. kötet: ÉTELEK ADVENTTŐL VÍZKERESZTIG - TÖLTÖTT CSUKA és a többiek; 2. kötet: HALÉTELEK - PETYEG és a többiek; 3. kötet: ÉDES KELT TÉSZTÁK, KALÁCSOK - TÖKÖS BÉLES és a többiek; 4. kötet: A DISZNÓVÁGÁS ÉTELEI - BÖLLÉRJÓZANÍTÓ és a többiek; 5. kötet: KÁPOSZTÁS ÉTELEK - LUCSKOS KÁPOSZTA és a többiek; 6. kötet: HÚSVÉTI ÉTELEK - CICVARA és a többiek; 7. kötet: VADÉTELEK - RAPSICS VADAS és a tö