20 magyar séf, 100 válogatott recept: egyszerre riportkötet és szakácskönyv, a szerzők a Magyar Konyha magazin újságírói. Megszokott és ismeretlen alapanyagok, régi és új technológiák, meglepő ízkompozíciók, számtalan profi tipp és ötlet, hogy az ételek otthon is elkészíthetők legyenek. Mellette a tanulságos és olykor meglepő életutakon keresztül bepillanthatunk az elmúlt évtized kulináris forrongásaiba, a különböző divatok és irányzatok sokszínűségébe, a csúcsgasztronómia kulisszatitkaiba. Az elmúlt években a magyar gasztronómia forradalmi változásokat ért meg. Lett három Michelin-csillagos éttermünk, két magyar séf is bekerült a Bocuse dOr szakácsverseny lyioni döntőjébe, 2016-ban pedig Budapest rendezheti a kulináris világ legnagyobb presztízsértékű séfversenyének európai döntőjét. A könyvből azokat a szakácsokat ismerhetjük meg, akiknek ebben a fejlődésben oroszlánrészük volt.Aki átböngészi az interjúkat, bele-belekóstol az ételekbe, meglepő felfedezést is tehet. Az útkeresés, a